Spelregels

Speregels SpaarBoek.com

Door in te loggen op onze website doe je meteen online mee en kun je gebruik maken van leuke gevarieerde puzzels zoals kruiswoorden, woordzoeken en sudoku. Puzzel opgelost? Dan verdien je meteen punten.

Puzzels met een goed niveau, en hoe moeilijker de puzzel hoe meer punten je verdient. Je verdient ook punten elke dag wanneer je inlogt, per maand dat je meedoet, en als je nieuwe leden aanbrengt en natuurlijk ook door de oplossingen van het puzzelboek.

In onze shopcorner kun je de punten uitgeven aan de leukste producten en prijzen, zoals verschillende telefoons, fietsen of zelfs een vakantie!

Hoe verdien je punten?

1. Hoe sneller je puzzels oplost hoe meer punten je verdient
2. Maximaal per dag verdien je op onze website 120 punten (12 puzzels x 10 punten) naar gelang de snelheid waarmee je ze oplost
3. Per kwartaal dat je meedoet krijg je ook nog eens 2.250 punten
4. Als je de 'puzzel van de week' oplost kun je ook nog eens extra 250 punten per week verdienen, verschillend per puzzel en per snelheid
5. Extra 2.500 bonuspunten als je een nieuw lid aanbrengt
6. Door het oplossen van de puzzels uit het puzzelboek

Wat is belangrijk?

De puzzels in alle puzzelcategorieen worden dagelijks vernieuwd. In 1 dag kun je maximaal 10 punten verdienen met een puzzelcategorie. Je krijgt de kans om je te verbeteren, en als dit lukt, wordt het verschil van punten bijgeschreven op je account.

Als je bijvoorbeeld voor de eerste keer een puzzel uit de categorie Woordzoeker speelt en 5 punten verdient worden die meteen op je account bijgeschreven. Als je hierna weer een Woordzoeker puzzel speelt dan verdien je 9 punten, dan wordt het verschil automatisch bijgeschreven op je account, 4 punten dus.

Als je op dezelfde dag voor een derde keer een Woordzoeker puzzel speelt, verdien je 10 punten en wordt het verschil met je huidige record bijgeschreven en heb je het maximale aantal van 10 punten van deze puzzelcategorie behaald. Uiteraard kun je meerWoordzoeker puzzels maken maar dan worden er geen punten meer bijgeschreven.