Over Ons

Wie Zijn Wij

Met dit unieke concept hebben wij sinds een aantal jaren een enorm succes bereikt.

Spaarboek.com

SpaarBoek is de puzzelaanbieder in opkomst. Reguliere puzzelbedrijven sturen uw alleen boekjes op, dit hebben wij anders aangepakt. Wij sturen u zowel een puzzelboek en toegang tot onze platform, waar u dagelijks nieuwe puzzels kunt oplossen. Zo zit u nooit zonder een puzzel!

Onze producten en diensten is voor iedereen toegankelijk. Door onze grote aanbod kunt zich goed vermaken zowel in de online wereld en de echte wereld.

Met verschillende leuke puzzelbladen, games en spellen waarbij u soms diep moet nadenken wat het extra uitdagend maakt. Hoe moeilijker het is om de oplossing te vinden des te meer punten er te verdienen valt. De punten die u heeft gespaard kunt u verzilveren en u verwennen met een leuk cadeau. Die u dan letterlijk hebt verdiend!

Wilt u uw account delen met een gezinslid jong of oud ook daar is er genoeg belevenis voor. De kids kunnen verschillende waardevolle en bovenal leerzame spelletjes spelen die ieder dag worden vernieuwd. Voor ieder volwassenen hebben wij tientallen diverse interessante e-books en een aantal puzzels die elke dag worden vernieuwd, zodat u lekker kunt gamen en daarnaast u algemene kennis verder ontwikkelt. Al met al kunt u uren ontspannen met onze producten en diensten.

SpaarBoek

SpaarBoek is een echte uitdaging om u hersens goed te kraken en ook meteen te ontspannen. Want wat is er nou niet leuker dan het oplossen van moeilijke raadsels of ontspannend een ebook lezen zonder daar extra kosten voor te maken. Geniet nu optimaal van onze brede assortiment.

Kennis Maken

Wacht niet en begin met de leukste games op onze site. En voor de avond kunt u rustig een leuke roman of thriller lezen.

Exclusief voor leden

Wij brengen elke dag verschillende exclusieve en vooral uitdagende games uit op onze platform die enkel voor onze leden gelden. U kunt dagelijks woordspellen of andere games spelen en verschillende prijzen verdienen. Mocht je er niet uit komen dan kunt u ook nog altijd een hint vragen om toch het spel op te lossen!

Log direct in

De nieuwe generatie online educatieve spelletjes. Dus u weet wat u moet doen. Ik zou zeggen aarzel niet en log direct in. En bovenal verdien het maximale punten voor de leukste prijzen en ontvang ook puzzelboeken namens PrijzenBlad.